Sărbătoare grandioasă la Taraclia: Echipa lui Ilan Șor și locuitorii orașului au inaugurat solemn Pomul de Crăciun

Atmosfera de sărbătoare a pus stăpânire și pe orașul Taraclia, unde ieri a avut loc un spectacol grandios cu prilejul inaugurării Pomului de Crăciun. Evenimentul a fost organizat de echipa lui Ilan Șor, care a pregătit pentru localnici un concert pe cinste, un spectacol pentru copii și multe alte surprize.

Startul evenimentului a fost dat printr-o paradă pe străzile Taracliei. Copiii însoţiţi de primarul Veaceslav Lupov şi animatori deghizaţi în personaje de basm, au mers în coloană spre primărie, unde a fost instalat pomul de Crăciun.

La ceremonia de inaugurare a bradului au venit și oaspeți din echipa lui Ilan Șor – deputații Marina Tauber și Vadim Fotescu, precum și Victoria Șapa și Cristina Vulpe. De pe scena instalată în centrul orașului, aceștia le-au transmis localnicilor urări de bine cu prilejul sărbătorilor.

„Din numele lui Ilan Șor și a tuturor colegilor noștri, vrem să vă mulțumim pentru susținerea oferită primarului vostru și întregii noastre echipe, pentru că acest an a fost pentru noi, nu vreau să spun complicat, ci unul intens, interesant. Sprijinul vostru, faptul că ați fost alături, căldura și energia voastră ne-a ajuntat foarte mult și noi mai ales în acest an am apreciat că oamenii merg cu noi necondiționat și cred în noi. Tot ce a fost promis și planificat va fi în mod obilgatoriu implementat aici. Îi mulțumim lui Ilan Șor că i-a arătat întregii țări că se poate trăi și altfel. Iar sărbătoarea de astăzi și aprinderea luminițelor pe brad este o continuare a tradiției începute încă în 2015 la Orhei. Lumină, bunătate, pace și căldură! La Mulți ani, Taraclia”, a declarat parlamentara Marina Tauber.

La rândul său, deputatul Vadim Fotescu a reiterat angajamentul echipei lui Ilan Șor de a implementa proiecte importante pentru comunitate, precum modernizarea infrastructurii rutiere și sociale din Taraclia, asigurând condiții de confort și o viață prosperă pentru toți locuitorii.

„În orașul vostru sunt foarte mulți copii minunați. Asta înseamnă că orașul se dezvoltă, va continua să se dezvolte și că Taraclia are viitor. Și doar nouă, cu sprijinul vostru, ne stă în puteri să facem acest viitor mai bun și frumos pentru generația care crește, dar și pentru noi înșine. Vă garantăm că nu vom lipsi Taraclia de atenția noastră și vom continua proiectele frumoase concepute atât de primarul vostru, cât și de liderul nostru Ilan Mironovici în noul an 2024”, a menționat politicianul.

Urări calde au răsunat și din partea Victoriei Șapa și a Cristinei Vulpe.

„În ajunul sărbătorilor, sper că nu doar în sufletele noastre va fi cald, ci și în casele noastre, iar pe mesele noastre va fi belșug. Toți spun că anul care vine va fi dificil, dar eu știu sigur că în Taraclia anul viitor va fi unul foarte bun, pentru că aici sunt planificate foarte multe schimbări în bine”, a spus fosta candidată a Partidului Șansă la funcția de primar al Chișinăului Cristina Vulpe.

„În această zi minunată, vreau să vă doresc tuturor numai bine, pace și fericire, iar în anul 2024 să aveți parte de la fel de multă frumusețe pe care am văzut-o astăzi aici. Sunt convinsă că, cu un astfel de primar, ca Veaceslav, și cu echipa noastră totul se va îndeplini obligatoriu. La mulți ani!”, a menționat Victoria Șapa.

Și primarul Taracliei a vorbit despre continuarea proiectelor de succes cu suportul echipei lui Ilan Șor.

„Toată echipa noastră și Ilan Mironovici dorim ca țara noastră liberă și independentă să se dezvolte. Pentru asta muncim cot la cot. Din acest motiv am încetat să facem afaceri și am intrat în politică. Noi nu suntem politicieni, ci oameni care avem grijă de țara noastră și o iubim. Îmi place să mă uit la fețele voastre fericite, la cât sunteți de frumoși. Sunt fericit când avem posibilitatea să organizăm astfel de sărbători, când avem o astfel de susține din partea lui Ilan Mironovici, din partea întregii noastre echipe. Totul va fi bine! La mulți ani!”, a spus Veaceslav Lupov.

Ulterior, Moş Crăciun şi Alba ca Zăpada, alături de localnici și oaspeții evenimentului au inaugurat pomul de Crăciun. Mii de luminițe multicolore au înfrumusețat piața, creând o atmosferă magică, sub ovațiile și privirile fericite ale locuitorilor și ale vizitatorilor orașului.

Apoi a urcat pe scena celebra formație moldovenească DoReDos, care a reprezentat țara noastră la „Eurovision” în anul 2018. Copii, tineri și adulți au fredonat melodiile îndrăgite și au dansat în unison cu artiștii celebri, care au evoluat pe scenă.

Ulterior, cu un mesaj de felicitare li s-a adresat locuitorilor orașului Taraclica politicianul Ilan Șor, într-o transmisiune proiectată pe ecranul instalat pe scenă.

El și-a exprimat recunoștința față de echipa sa, care a dezvoltat proiecte frumoase în orașul și raionul Taraclia. De asemenea, el le-a mulțumit locuitorilor pentru încredere și susținere.

„Vă felicit cu Revelionul care se apropie. Acest an a fost cu adevărat complicat, dar cel mai important lucru pe care l-am reușit este că am revendicat posibilitatea de dezvoltare a proiectelor de infrastructură în orașul și raionul Taraclia. Vreau să-i mulțumesc întregii noastre echipe, precum și tuturor locuitorilor pentru încrederea acordată nouă. Vă asigur că puteți miza pe noi. Vreau să vă urez sănătate, bucurie și fericire și, cel mai important, să visați și să vi se îndeplinească visele, iar noi vom contribui la asta”, a declarat Ilan Șor.

Multă magie a adăugat atmosferei de basm din centrul orașului Taraclia și renumita orchestră autohtonă Tharmis.

Publicul a rămas încântat de prestația muzicienilor, pe care i-au răsplătit cu aplauze și strigăte entuziaste. Toți, de la mic la mare, s-au distrat la maxim pe ritmurile muzicale ale formației, au fredonat cuvintele pieselor și au apreciat fiecare moment al spectacolului.

Ulterior, atmosfera a fost încinsă de DJ, care a creat o adevărată explozie de energie. Cu mixuri moderne și ritmuri antrenante, el a transformat evenimentul într-o imensă discotecă.

O doză suplimentară de distracție au generat și concursurile interactive, organizate de MC. Atât cei mici, cât și cei în etate s-au implicat cu entuziasm în diferite competiții amuzante.

Publicul a rămas impresionat de sărbătoare. Bucuria lor a fost vizibilă în fiecare privire, aplauze și zâmbet. Fie că dansau pe ritmurile muzicale incendiare ale artiștilor, sau, pur și simplu, se bucurau de atmosfera festivă, oamenii au păstrat un entuziasm continuu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.