Sandu operează cu standarde duble atunci când se discută despre mașina de 1 milion de lei cumpărată de Năstase

Deşi se prezintă drept mare luptătoare cu corupţia şi spune că are misiunea de a curăţa instituţiile statului, premierul Maia Sandu ignoră subiectul intens discutat public despre mașina de 1 milion de lei cumpărată de colegul ei din blocul ACUM, Andrei Năstase. Astfel, Maia Sandu operează cu standarde duble, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

„La tribuna evenimentului prin care blocul ACUM a chemat oamenii la vot pentru localele din 20 Octombrie, premierul Maia Sandu a declarat a câta oară că are misiunea de a curăță instituțiile statului. Nu s-a trecut fără pomenirea faptului că dânsa, împreună cu colegii din ACUM au luptat pe viață și pe moarte cu regimul lui Plahotniuc, care era foarte corupt și a adus țara pe marginea prăpastiei. Dar premierul Sandu ignoră cu încăpățânare subiectul discutat intens public despre mașina de 1 milion de lei cumpărată de colegul ei Andrei Năstase – achiziție care acesta a făcut-o după ce de mai mulți ani nu lucrează și nu câștigă niciun leu. Cel puțin oficial”.

Între Guvernul condus de Pavel Filip, care închidea ochii când i se cerea, și guvernul Sandu nu este nicio diferenţă. „Guvernul Sandu Închide ochii când vrea. Adică e mai liber”.

E vorba şi la atiudinea lui Andrei Năstase, care refuză cu ostentaţie să ofere explicaţii privind sursele sale de venit.

„Năstase, candidat pentru primăria Chișinău vorbește tare despre „chestiuni ne-negociabile” precum libertatea. Dar după cum Năstase nu răspunde la afirmațiile lui Chirtoacă că a furat milioane de euro și își cumpără mașină de un milion măcar că nu are venituri – poate fi făcută concluzia că Năstase înțelege libertatea prin dreptul pentru dânsul de a face ce vrea, cum vrea și când vrea. Și numai pentru asta are nevoie de putere. Și numai pentru asta are nevoie de votul oamenilor”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.