Sandu, îl contrazice pe colegul său Năstase și susține că blocul politic ACUM ar trebui să sisteze orice discuții cu exponenții PSRM

Lidera PAS, Maia Sandu, îl contrazice pe colegul său de la PPDA, Andrei Năstase și susține că blocul politic ACUM ar trebui să sisteze orice discuții cu exponenții PSRM, privind o eventuală cooperare în Parlament și formarea unui Guvern minoritar. Maia Sandu a făcut această declarație în cadrul emisiunii În Profunzime, de la postul de televiziune Pro Tv Chișinău, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

«Nu văd despre ce putem discuta, deoarece în continuare vorbim despre lucruri diferite. Ei vorbesc despre o coaliție majoritară și încearcă să facă abstracție de faptul că suntem în lumi diferite, iar noi vorbim despre o luptă pe o perioadă limitată împotriva regimului», a declarat Maia Sandu.

În schimb, liderul PPDA, Andrei Năstase, consideră că blocul politic ACUM trebuie să continue discuțiile cu Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, chiar dacă această formațiune a declarat că nu susține ideea unui Guvern minoritar.

„Domnul Dodon a spus că ce s-a propus astăzi e un punct de pornire, lăsând să se înțeleagă că există loc pentru discuții. În ceea ce ne privește pe noi, bineînțeles. Cu toate supărările noastre, cu toată experiența noastră pe care am avut-o de-a lungul timpului, trecând peste trădarea din 24 aprilie 2016, trecând peste alianțele neformale dintre PSRM-PD… Cu toate acestea, suntem dispuși să căutăm soluții de ieșire de impas. Să discutăm cu privire la fond, la conținut» a spus Andrei Năstase, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi”, de la TVR Moldova.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.