Sandu este doar o parodie nereușită a lui Năstase pentru a-i fura simpatizanții

Maia Sandu încearcă, tot mai insistent, să-l copieze pe Andrei Năstase. Ea și PAS-ul pe care-l patronează spiritual organizează, din ce în ce mai des, acțiuni de protest. Însă, toate aceste proteste sunt eșuate, pentru că mobilizează un număr mic de oameni, au un scenariu “harvardist” stăin maselor din Moldova. Protestele organizate de PAS și Maia Sandu adună de la câteva zeci până la câteva sute de persoane. De obicei, sute de persoane sunt la protestele la care vin și ONG-urile politizate din întreaga țară, reprezentanții cărora sunt “grantiștii din fun clubul Sandu” (fanii acestor grantiști se schimbă în funcție de direcția spre care arată degetul celor care le oferă granturile din exterior), transmite stiridinmoldova.md cu referire la politics.md.

Despre calitățile organizatorice ale Maiei Sandu, mai bine zis, lipsa acestora, s-a scris și s-a vorbit mult. Au văzut toți aceste capacități și în perioada când ea a condus Guvernul despre care Andrian Candu a spus că “este cel mai slab din istoria țării”. Referitor la proteste, până și Vasile Costiuc, președintele Partidului Democrația Acasă poate mobiliza mai mulți oameni decât Maia Sandu.

Astăzi, lidera PAS la fel organizează o acțiune de protest. Ea a chemat cetățenii la monumentul lui Ștefan cel Mare “să apere Independența”. Oamenii se întreabă, cum și de cine să o apere? Și cum va fi apărată la monumentul lui Ștefan cel Mare? Răspuns, probabil, știe doar Maia Sandu, susținătorii căreia sunt îndemnați ca să-și ia cu ei la protest “haine mai groase și plapume”. I-am recomanda Maiei Sandu să nu uite acasă periuța de dinți, dacă vrea să doarmă acolo (igiena orală este foarte importantă).

Lidera PAS face tot posibilul ca oamenii să uite că, exact un an în urmă, pe 27 august, ea a depus flori într-un pas cu Igor Dodon și Zinaida Greceanîi la monumentul Maica Îndurerată de la complexul Eternitate. În schimb, acțiunile ei de protest au drept scop să-i atragă pe toți simpatizanții lui Andrei Năstase și ai PPDA – partidul născut în stradă ca urmare a protestelor din 2015-2016. Doar că protestele organizate de Năstase și care adunau până la zeci de mii de sunt departe de ceea ce încearcă să facă Maia Sandu în ajunul alegerilor prezidențiale. În concluzie, Sandu este doar o parodie nereușită a lui Năstase pentru a-i fura simpatizanții, dar și pentru a pregăti scenariul belarus în țara noastră. Acțiunile pe care trebuie să le facă sunt descrise de către specialiști străini, dar modul în care Maia Sandu le realizează, le vedem cu toții. Văd asta și cei care au pus cărțile pe acest politician, dar și ei “aleg răul cel mai mic” pentru ei.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.