Sandu atacă partidele de dreapta: Decizia lui Grigore Cobzac de a candida pune în pericol șansele PAS de a câștiga un mandat de deputat

Gluma se îngroaşă în relaţiile dintre PAS şi PPDA! Într-un mesaj de uz intern pentru membrii PAS, publicat de zdg.md și preluat imediat pe Facebook de liderii PAS, Maia Sandu declară că decizia lui Grigore Cobzac de a candida independent în circumscripţia Hânceşti reprezintă o lovitură pentru partid, iar în spatele acesteia s-ar afla inclusiv cei din PPDA.

„Din păcate, partidul PAS se confruntă cu primul caz al unei lovituri din interior. Oponenții politici, dar și unii prieteni de pe dreapta jubilează și pun gaz pe foc, în speranța că asta va diviza și slăbi partidul nostru în an electoral. Noi eram conștienți de asemenea riscuri”, notează Maia Sandu.

În acelaşi mesaj, lidera PAS atacă frontal PPDA, pe care îl acuză de faptul că nu a susţinut candidatura Olesei Stamate.

„14 ianuarie 2020 – Am avut o discuție cu PDA unde am propus candidatura Olesei Stamate. Colegii de la PDA au promis să se gândească și să revină cu un răspuns. Fără a oferi un răspuns, PDA anunță public înaintarea unui alt candidat în seara zilei de 17 ianuarie”, mai spune Maia Sandu.

În continuare, lidera PAS declară deschis că decizia lui Grigore Cobzac de a candida pune în pericol șansele PAS de a câștiga un mandat de deputat.

„În condițiile în care alegerile au loc într-un singur tur, câștigător fiind declarat cel care ia cele mai multe voturi, decizia lui Grigore Cobzac de a candida pune în pericol șansele PAS de a câștiga un mandat de deputat”, se mai conţine în mesajul citat.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.