Reprezentantul „Demnitate și Adevăr” cere excluderea „ȘANSĂ” din cursa electorală

Atacurile asupra partidului „ȘANSĂ” continuă și se intensifică, așa cum era de așteptat, în perioada electorală. Reprezentantul platformei “Demnitate și Adevăr”, care candidează la funcția de primar al orașului Ialoveni, cere excluderea „ȘANSĂ” din cursa electorală, în baza unei cauze inventate.  

Concurentul Liviu Vovc a menționat că reprezentantul partidului „ȘANSĂ” distribuie pliante cu mesajul „Tipărit la echipament tehnic propriu”.

Președintele partidului „ȘANSĂ”, Alexei Lungu, a catalogat acțiunea lui Liviu Vovc o executare ticăloasă a unui ordin ticălos. 

“Vovc nu cunoaște că partidul „ȘANSĂ” a deschis cont în aceste zile, cu sânge, și candidații noștri, în toată această perioadă electorală, au încercat să iasă din situație cum au putut. În aceste condiții, când concurentul tău se află într-o poziție neavantajoasă, să-l ataci este josnic. De trei ori este mai ticălos de a executa, camuflat sub partid de opoziție, ordinul Maiei Sandu împotriva „ȘANSĂ”. Noi credeam însă că nu actualul lider al partidului „Demnitate și Adevăr” Liviu Vovc, dar fostul lider Năstase prietenește cu doamna președinte. Dar ne-am înșelat. Acea farsă politică rușinoasă se referă, se pare, și la actualul președinte al formațiunii politice”, – a spus Alexei Lungu. 

Politicanul a subliniat că, posibil, Liviu Vovc a pierdut simțul electoral și și-a epuizat principialitatea politică, deoarece vede doar ceea ce i se permite. Dar iată că abaterile evidente de la legislația electorală Liviu Vovc le trece cu vederea. De exemplu, falsificarea informației financiare și utilizarea resurselor administrative contrar legii – întreprinderea “Poșta Moldovei” a ajutat PAS să-și transporte producția electorală. 

„Denunțul la CEC – este o rușine, iar partidul vostru încă mult timp nu se va putea spăla de această rușine politică”, a subliniat Alexei Lungu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.