Renato Usatîi, a dat-o din nou în bară, confirmându-și reputația de personaj neserios

Liderul “Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a dat-o din nou în bară, confirmându-și reputația de personaj neserios, care îndrugă verzi și uscate.

De această dată, Usatîi și-a ridicat în cap Agenția Națională pentru Sănătate Publică (ANSP), după ce a declarat că specialiștii CSP din Bălţi ar fi susținut redeschiderea piețelor de pe teritoriul municipiului și că prestarea serviciilor de laborator ar fi contra plată.

“Cât privește afirmațiile lipsite de suport logic şi juridic precum că specialiștii ANSP au susținut deschiderea piețelor în municipiul Bălţi, instituția reiterează că, inclusiv CSP Bălţi, în repetate rânduri, s-a expus împotriva acestui fapt şi a prezentat argumentat poziția, inclusiv în adresa primarului de Bălţi. Epidemiologii au reiterat că există risc pentru sănătatea locuitorilor, cu argumente de rigoare, dar, în pofida acestui fapt, autorităţile nu au ţinut cont de aceasta », se spune într-un comunicat al ANSP.

ANSP consideră că Usatîi încearcă, în mod impardonabil, să paseze responsabilitatea pe umerii medicilor, pentru a-și ascunde propria incompetență.

“Din păcate, se încearcă pasarea responsabilităților pe umerii medicilor, deşi aceştia au bătut alarma şi au solicitat susţinerea în prevenirea răspândirii infecţiei COVID-19 pe teritoriul mun. Bălţi. Or, astfel de declaraţii nu pot fi tolerate, deoarece au doar scop de dezinformare”, transmite ANSP.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.