Reacția lui Grosu la mesajul primarului PAS, după incidentul de la Sîngerei

Igor Grosu susține că este la curent cu situația de la Sîngerei, unde primarul Arcadie Covaliov îl întâmpină pe Renato Usatîi și îi dorește succes, spunându-i că se „vor întâlni în Parlamentul Republicii Moldova și vor face o alianță frumoasă”. 

Acum câteva zile, Renato Usatîi a fost la Sîngerei, iar primarul orașului, Arcadie Covaliov l-a întâmpinat mai puțin oficial. 

Totodată din secvența video se observă că cineva îi oferă primarului de Bălți un buchet de flori.

Câteva ore mai târziu, primarul orașului Sîngerei a scris un mesaj pe Facebook unde zice că l-a întâlnit pe Renato Usatîi ca pe un vecin, nu a luat parte la nimic altceva decât la salut.„Sunt un idot! Asta zice despre mine multă lume, de multă vreme. Asta zic și eu acum. Am vrut să nu comentez conversația pe care eu am crezut-o privată și care a devenit, între timp, titlu de știre – Primar PAS a vorbit despre alianța cu Usatîi. Ce ziceam? Sunt un idiot. Nu neg că vorbele grele care mi se aduc acum sunt meritate. Nu sunt politician competent. De fapt, nu sunt politician. Fac greșeli, dar cred că cel mai important e sa știi să le asumi și să le recunoști. Recunosc – Renato Usatîi a venit în Sîngerei, în vizită de teren. L-am întâlnit ca pe un vecin, nu am luat parte la nimic altceva decât la salut, moment în care am aruncat perla despre – mergem în parlament și facem majoritatea”,  a scris Arcadie Covaliov.

În cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4, fiind întrebat despre incidentul de la Sîngerei, Igor Grosu a declarat că este la curent cu cele întâmplate și „se întâmplă și la casele mai mari”.

„Da, am văzut după care seara am mai citit o postare, un pic așa s-a pus cenușă în cap, deși nimeni nu l-a rugat să facă lucrul acesta. Noi am transmis la toți colegii, important acum să ne concentrăm pe votul nostru. Ce o să facem noi ulterior, lăsăm pentru data de 12 iunie.

Colegul nostru cred că a tras o lecție din acest episod și uitându-mă și după reacție și după postarea ulterioară, care a făcut-o, se mai întâmplă și la case mai mari”, a declarat Igor Grosu. 


Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.