Reacția lui Brega la promisiunea războinică a lui Țîcu…

Candidatul binomului PAS-PPDA la funcția de deputat, Octavian Țîcu, este taxat dur de internauți pentru limbajul său agresiv și suburban.

Amintim că Țicu a promis, într-o postare pe Facebook, că va rupe capul celor care vor încerca să tragă foloase din formațiunile conduse de Maia Sandu și Andrei Năstase. „Eu personal voi rupe capul oricui care va încercă privatizarea opoziției în scopuri de grup”, a scris Țîcu. Declarațiile incalificabile ale lui Octavian Țîcu au fost preluate de Jurnal TV, dar și de alte instituții media din trustul Țopa-Platon.

Activistul civic Oleg Brega, candidat independent la funcția de deputat, i-a cerut lui Țicu să-și nuanțeze declarația să spună pe cine, concret are în vedere.

„Un reprezentant destoinic al societăţii civile în blocul de poziţie:( #ACUM poţi lua la bot sau rămâne fără cap!? Oare cât timp va păstra această promisiune-ameninţare sinistră? Poate îl convinge cineva să nuanţeze, dacă nu chiar să-şi pună cenuşă pe cap…”, a scris Oleg Brega pe Facebook.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.