Reacția liderului PACE, după ce ieri Renato Usatîi i-a adresat mai multe injurii

După ce ieri, 12 ianuarie, Renato Usatîi i-a adresat în timpul unei emisiuni televizate mai multe injurii și etichetări liderului Partidului Acasă Construim Europa (PACE), Gheorghe Cavcaliuc a venit la rândul său cu o recație prin intermediul unui live pe o rețea de socializare, transmite politics.md cu referire la telegraph.md.

Ieri seara, 12 ianuarie, în timpul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul TV8, invitatul din studiou, liderul Partidului Nostru, a declarat că Gheorghe Cavcaliuc ar colabora cu șeful suspendat al PA, Viorel Morari.

Pentru a-i oferi dreptul la replică lui Gheorghe Cavcaliuc, redacția TV8 l-a contactat în direct prin telefon pe liderul PACE.

Auzându-i vocea, Renato Usatîi și-a ieșit din fire și a început a-l înjura și insulta pe Cavcaliuc fără să-i permită acestuia să-și exprime gândul și să ofere un răspuns la întrebările moderatoarei emisiunii Natalia Morari.

Usatîi chiar și-a permis să dicteze în direct redacției TV8 pe cine să contacteze și pe cine nu, sau pe cine să invite în studiou.

La scurt timp după emisiune, liderul PACE, Cavcaliuc prin intermediul unui LIVE pe pagina sa de facebook, a venit cu o reacție explicând atât motivele din care Renato Usatîi se comportă astfel în raport cu persoana sa cât și i-a adresat câteva sfaturi Primarului Munciipiului Bălți.

„Nu încerca! Cu toate strahovșile(n. red. asigurările) pe care le ai, așa cum erai cu zâmbetul până la urechi, cu tine se va întâmpla „необъяснимо но факт”( traducere din rusă: neexplicat dar fact), este așa o axiomă. Când se întâmplă ceva dar nu pot explica nici savanții. Apoi cu tine Usatîi, o să se întâmple необъяснимо но факт, dacă tu ai să continui cu astfel de mizerii. Și cu diferite porcării. Vrei să faci politică, atunci fă politică și explică oamenilor cum ai de gând să ridici economia, cum ai de gând să ridici păturile sociale, cum vei crea locuri de muncă. Cum mediul de afaceri o să-l stimulezi pentru a aduce profit și pentru a ridica bugetul țării. Cum vei face politici pentru tineri antreprenori, ce politici vei face pentru studenți, cum vei ridica medicina care astăzi este în genunchi?!” a declarat liderul PACE la adresa lui Usatîi.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.