Război pe toate fronturile: Năstase a refuzat să participe la o emisiune televizată, la care a fost invitată şi Maia Sandu

Liderul Partidului Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a refuzat să participe la o emisiune a postului de televiziune Moldova 1, la care a fost invitată şi colega sa din PAS, Maia Sandu.

„I-am lansat invitaţia liderului Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, dânsul a confirat prezenţa, însă în ultimul moment a refuzat să participe în orice modalitate, fie prin skype, telefon sau participarea în studioul nostru”, a declarat moderatoarea emisiunii Moldova în Direct, Tatiana Gherţa.

Şi anterior liderul PPDA a confirmat relațiile tensionate cu cei din Partidul Acțiune şi Solidaritate. Andrei Năstase a declarat recent, în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la Pro TV Chișinău, că Maia Sandu nu îi răspunde nici la telefon.

„Am făcut câteva tentative să comunic cu Maia Sandu, i-am dat şi un telefon, dar dacă nu s-a răspuns, nu s-a răspuns, nu facem din asta o tragedie”, a declarat liderul PPDA. „M-aş fi bucurat ca astăzi să fi funcționat ca un bloc unit, aşa cum am lucrat de-a lungul timpului. Din păcate, după ce am acces în Parlament, colegii noştri de la PAS au decis să meargă separat”, a precizat Andrei Năstase.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.