PSRM va convoca Consiliul Republican și va decide data desfășurării Congresului formațiunii

PSRM va convoca Consiliul Republican pentru a decide data desfășurării Congresului formațiunii. Despre aceasta reprezentanții partidului au anunțat printr-un comunicat de presă.

“Astăzi a avut loc ședința Comitetului Executiv Politic al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova în cadrul căreia s-au discutat diferite subiecte și au fost luate mai multe decizii importante.

Membrii Comitetului Executiv au analizat și ultimele decizii controversate luate de noul regim, precum și efectele negative ale acestora asupra oamenilor din țară. S-a constatat o tendință îngrijorătoare de majorare a prețurilor la majoritatea produselor, inclusiv a carburanților, fapt care are un impact negativ și provoacă nemulțumirea cetățenilor. De asemenea, constatăm deficiențe în modul în care este gestionată criza pandemică. În contextul în care regimul de la guvernare organizează parade și concerte, pe care cheltuie milioane de lei din bugetul de stat, angajații din educație sunt impuși să suporte cheltuieli pentru testele anti-COVID-19.

Comitetul Executiv a decis convocarea la sfârșitul acestei săptămâni a ședinței Consiliului Republican al PSRM, pe agenda căruia va fi inclusiv decizia de convocare a Congresului partidului, care trebuie să fie organizat până la finele anului curent”, se arată în comunicatul de presă al PSRM.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.