PSRM: Un grup de unioniști, cu cuțite, au atacat tinerii socialiști

PSRM condamnă atacul AUR asupra tinerilor socialiști. Într-un comunicat de presă al partidului se menționează că un grup de tineri unioniști au atacat, noaptea trecută, în sectorul Botanica al Capitalei, câțiva tineri socialiști, lansând ofense la adresa lor, iar ulterior i-au atacat fizic, generând o bătaie.

“Mai grav e că atacatorii au încercat să facă uz și de cuțite, fapt care a pus în pericol sănătatea și chiar viața tinerilor socialiști. E un lucru foarte grav, care trebuie să facă parte a unei anchete penale. Tinerii agresivi se declarau unioniști și au lansat mesaje jignitoare la adresa socialiștilor și a conducerii partidului. Bătaia între cele două grupuri a fost filmată, pretins, “întâmlător” de către liderul unioniștilor de la Partidul AUR, Vlad Bilețchi, care imediat a lansat informații false pe rețele sociale, un “fake” preluat rapid de presa aservită politic.

Reprezentanții PSRM au chemat poliția la fața locului, însă până la venirea oamenilor legii, tinerii agresivi au dispărut. Cazul este cercetat de poliție.

Calificăm această provocare din partea unioniștilor de la AUR drept o acțiune ieșită din comun, o infracțiune, care trebuie să primească un calificativ penal pe măsură. Chemăm repetat la calm toți concurenții electorali și îi îndemnăm să avem o confruntare de platforme, de idei, astfel ca cetățenii să poată face alegerea în baza ofertei electorale și prin compararea profesionalismului echipelor”, se arată în comunicatul PSRM.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.