PSRM: Condamnăm acțiunea provocatoare a Unioniștilor de la AUR, organizată astăzi în fața sediului nostru

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova condamnă acțiunile agresive și violente provocate de membrii Partidului ”Alianța pentru Unirea Românilor” (AUR) din fața sediului formațiunii. PSRM susține, într-o reacție oficială, că acțiunile unioniștilor de la AUR au avut un caracter provocator și extremist.

”Extremiștii din acest partid antistatalist au provocat altercații în fața sediului nostru, lovind și jignind membrii și simpatizanții noștri, care au creat un cordon pentru a nu admite accesul unioniștilor în sediu. Cei de la AUR au provocat și daune materiale, deteriorând unele automobile parcate în preajmă.

Evidențiem că în fruntea acestor protestatari agresivi s-au aflat persoane corupte, care au condus țara și municipiul Chișinău mulți ani, lăsând în urma lor foarte multe probleme.

În aceste alegeri PSRM a fost ținta mai multor atacuri murdare din partea oponenților politici, acțiuni agresive și ilegale pe care le-am condamnat. Noi am făcut mereu apel la calm și organizarea unei campanii civilizate, fapt demonstrat de candidații noștri pe durata întregii campanii electorale”, se menționează în comunicatul remis de PSRM.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.