PSRM așteaptă proiectele de la Guvern, pentru a le vota în Parlament

PSRM susține inițiativele social-economice ale președintelui țării, Igor Dodon. Într-o postare pe Facebook, liderul fracțiunii parlamentare Corneliu Furculiță a spus că PSRM așteaptă proiectele de la Guvern, pentru a le vota în Parlament.

„Președintele Igor Dodon a propus un șir de inițiative social-economice, care să ajute oamenii, în special, în această perioadă de criză. E vorba de acordarea a câte 700 de lei pensionarilor care primesc până la 3000 de lei lunar, dar și dublarea salariilor, în etape, tuturor angajaților în sectorul medical. Opoziția politică, în loc să salute aceste măsuri sociale, le critică”, a scris Furculiță.

Președintele fracțiunii PSRM mai spune că reacția opoziției este “o dovadă a isterizării lor, dar și demonstrarea faptului că pentru ei e mai bine doar atunci când pentru cetățeni și pentru țară e mai rău”.

Furculiță le-a amintit oponenților politici că ei au avut șansa să ajute cetățenii Republicii Moldova, atunci când s-au aflat la guvernare. Aceștia însă au ratat-o, spune socialistul.

„Actuala guvernare știe de unde să identifice sursele financiare necesare și cum să ajute oamenii. Spre deosebire de oponenții politici din guvernul precedent, care doar a luat ceva de la cetățeni prin majorare de impozite, taxe și tarife, actualul guvern vine cu suport financiar pentru cetățeni”, a conchis Furculiță.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.