Proiectele de infrastructură și reformele lui Ilan Șor în nordul Moldovei: în satul Coteala din raionul Briceni a fost instalat iluminat stradal modern

Bucurie mare pentru locuitorii satului Coteala, raionul Briceni! În premieră, nu vor petrece Anul-Nou și Crăciunul pe întuneric! Chiar în ajunul sărbătorilor de iarnă, echipa lui Ilan Șor a finalizat proiectul de iluminat stradal, promis locuitorilor.

La evenimentul de inaugurare au participat zeci de localnici – adulți și copii, dar și membri ai echipei lui Ilan Șor. Sistemul de iluminat stradal a fost lansat oficial – cu muzică și focuri de artificii. Pe străzile satului Coteala, pentru prima dată, s-a aprins lumina, care va aduce aminte localnicilor despre grija manifestată față de ei de către echipa lui Ilan Șor.

În ultimii 30 de ani, satul Coteala a stat în beznă. Promisiuni din partea partidelor politice, care s-au perindat pe la guvernare, au fost multe și frumoase. Dar niciuna nu a fost îndeplinită. Echipa “ȘOR” a fost prima care a realizat ce a promis, susținând mereu localnicii și la bine, și la rău.

“Echipa lui Ilan Șor ne-a susținut mult în ultimii ani. Datorită ei, copiii noștri au un teren frumos de joacă. La noi, constant, sunt organizate sărbători. Ne-au ascultat problemele, și le-au rezolvat. Acum, avem lumină în sat. Aceasta sporește securitatea noastră, dar și înfrumusețează satul. Aduc sincere mulțumiri lui Ilan Șor și întregii lui echipe, care a fost mereu alături de noi. Sper că, în continuare, nu ne va lăsa în voia sorții”, a spus primarul satului Coteala, Mircea Creciun.

Politicianul și filantropul Ilan Sor i-a asigurat pe localnici că nu intenționează să-i abandoneze, și că împreună cu echipa lui va contribui și în continuare la dezvoltarea satului Coteala.

“Vă vom ajuta, de fiecare dată, când veți solicita ajutorul nostru. Faptul că regimul criminal Sandu-PAS ne-a împiedicat abuziv să participăm la aceste alegeri locale, nu ne oprește să continuăm să îmbunătățim viața Dumneavoastră. Noi am venit în politică pentru a dezvolta Moldova, nu pentru a ne satisface ambițiile personale, așa cum procedează echipa PAS, în frunte cu Maia Sandu. Suntem cu ei în război. Puterea se teme de noi, deoarece facem proiecte bune pentru oameni. Pe fundalul faptelor noastre, se vede foarte bine nimicnicia și neprofesionalismul lor”, a menționat Ilan Șor.

Primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu, i-a felicitat pe săteni cu ocazia instalării sistemului de iluminat stradal, și le-a dorit pace sufletească în ajunul sărbătorilor de iarnă.

“Lumina să vă aducă bucurie, siguranță și dispoziție bună în perioada sărbătorilor de iarnă. Nu am fost niciodată la guvernare, nu am avut miniștri, președinte, dar tot ce am făcut în ultimii ani a fost din suflet și necondiționat pentru oameni. Aceste proiecte sunt destinate copiilor noștri, noi avem datoria să le asigurăm o copilărie și o adolescență frumoasă, astfel încât să crească cetățeni demni ai Republicii Moldova”, a subliniat Pavel Verejanu.

Recent, în emisie directă pe Facebook, Ilan Șor a anunțat că va contribui în continuare la dezvoltarea localităților Republicii Moldova, dacă primarii și cetățenii îi vor solicita ajutorul. Politicianul a precizat că va oferi necondiționat suport, indiferent de viziunile politice și geopolitice împărtășite de către oameni.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.