Prințul Harry a întocmit paparazzilor care i-au fotografiat locuința

Familia regală britanică i-a dat în judecată pe paparazzi care au fotografiat locuința în care stăteau Prințul Harry și Meghan Markle, transmite stiridinmodova.md.

Prințul Harry a transmis prin avocatul său o declarație, acesta intentând un proces împotriva agenției care a făcut fotografii deasupra locuinței din Oxfordshire și le-a vândut pentru publicare.

Potrivit declarației avocatului Prințului Harry, Ducele de Sussex „cunoaște și apreciază scuzele formale” primite din partea Splash News și Picture Agency, compania care a făcut și vândut imaginile.

Prințul Harry a adăugat, prin avocatul său, că acești fotografi au făcut fotografii și au filmat locuința privată a Ducelui și Ducesei de Sussex dintr-un elicopter, „zburând la o altitudine joasă, permițându-le astfel fotografilor Splash să facă fotografii din zona de locuit, dinning și chiar din dormitor”.

Acest lucru a fost o încălcare a intimității pentru Harry și Meghan, ei alegând această locuință în special pentru „poziționarea ei într-o zonă retrasă, înconjurată de o fermă privată, ferită de locurile unde fotografii ar putea avea acces.”

Ducele și Ducesa de Sussex au părăsit locuința din Oxfordshire în martie, însă acesta este locul în care obișnuiau să își petreacă fiecare weekend. După realizarea fotografiile aceștia au părăsit locuința, iar declarația din proces confirmă că vânzarea fotografiilor și publicarea lor „au subminat siguranța și securitatea Ducelui și a locuinței, în măsura în care ei (Ducele și Ducesa) nu mai pot trăi pe această proprietate.”

În urma procesului, Splash a fost de acord să înceteze să vândă sau să publice imagini cu locuința Ducilor de Sussex, sau „orice altă imagine de aceeași natură”. Totodată, reprezentanții companiei au declarat că acest comportament nu va fi repetat, renunțând să facă fotografii aeriene ale locuinței Prințului Harry care „ar putea afecta intimitatea sau nu ar respecta legile”.

O sursă de la Palat a declarat că Ducele a primit o sumă importantă de bani în urma procesului, însă aceasta va fi folosită pentru acoperirea cheltuielilor de judecată și pentru acțiuni caritabile.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.