Primarul general Ion Ceban sparge tiparele și la 2 ani de activitate nu va ieși să prezinte un raport

Primarul general Ion Ceban sparge tiparele și la 2 ani de activitate nu va ieși să prezinte un raport. Acesta spune că raportul său de activitate este în teren, în fiecare zi, iar rezultatele sunt văzute de cetățeni.

„Exact 2 ani în urmă, locuitorii capitalei au ieșit la vot și mi-au acordat încrederea pentru a veni în funcția de primar general al municipiului Chișinău. Mulțumesc tuturor cetățenilor care iubesc acest oraș, indiferent dacă m-au votat sau nu. Timp de doi ani, alături de o echipă tânără și profesionistă, am demonstrat că lucrurile pot să se schimbe spre bine”, a declarat edilul.

Primarul afirmă că astăzi se poate vedea proiectele implementate, dar și ce sunt în proces de realizare, atât în Chișinău, cât și în suburbii: reparația Drumurilor, trotuarelor, curților de bloc, modernizarea iluminatului publice, reabilitarea parcurilor și aleilor, scuarurilor și a spațiilor verzi.

În palmaresul său Ceban include aducerea autobuzelor și troleibuzelor noi, modernizarea Parcului Urban de Autobuze și la Regiei Transport Electric, procurarea tehnicii specializate pentru reparația drumurilor și salubrizarea orașului, reparația Grădinițelor și Școlilor și investiții în instituțiile medicale, reparația și procurarea echipamentelor.

„Nu pot trece cu vederea termoizolarea instituțiilor sociale, construcția a zeci de terenuri de joacă și fitness, crearea și construcția terenurilor sportive multifuncționale, reparația stadioanelor de fotbal în școli, construcția și reparația havuzurilor, reabilitarea subteranelor, crearea parcărilor publice, curățarea Râului Bîc și Durlești, construcția Stației de tratare a levigatului de la Țînțăreni și continuarea construcției Stației de Epurare.

Pe lângă toate proiectele realizate au fost efectuate multiple lucrări în teren de curățare a orașului, evacuarea panourilor, gheretelor, pavilioanelor, garajelor, grădinilor neautorizate. Zilnic sunt desfășurate acțiuni de salubrizare și de amenajare a orașului. Totodată, au fost întoarse municipalității mai multe terenuri, clădiri și încăperi anterior acaparate”, a declarat Ceban. Edilul afirmă că se muncește în continuare pentru locuitorii capitalei

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.