Primarul ales al orașului Orhei, Tatiana Cociu, invită locuitorii municipiului Orhei și pe toți doritorii la inaugurarea Pomului de Crăciun

Primarul ales al orașului Orhei, Tatiana Cociu, invită locuitorii municipiului Orhei și pe toți doritorii la inaugurarea Pomului de Crăciun, care va avea loc sâmbătă, 9 decembrie, în piața Vasile Lupu din centrul orașului. Ea a dat asigurări că reprezentanții Primăriei se pregătesc intens pentru ca această sărbătoare să fie una de vis.

„Dragi locuitori și oaspeți ai municipiului Orhei, ne aflăm acum în Piața Vasile Lupu și din numele Primăriei, vreau să vă invit la un eveniment frumos, în data de 9 decembrie, la ora 16:00. Cum este și firesc, municipiul Orhei, în fiecare an, dă start sărbătorilor de iarnă, de aceea, vă invităm pe toți în sâmbăta care vine, aici, în Piața Vasile Lupu din municipiul Orhei”, a menționat primarul ales într-un adresare video.

Tatiana Cociu susține că în ziua inaugurării va avea loc și un concert de zile mari, care va încinge atmosfera. La fel, copii vor fi răsfățați cu multe surprize, cadouri și animatori.

„Am pregătit pentru Dumneavoastră un program special, un concert cu artiști cu renume de la noi din țară. Iar pentru copii, cum este și firesc am pregătit multe surprize, vor fi multe cadouri, vor fi și animatori, care vor crea o adevărată atmosferă de iarnă. Sperăm foarte mult să cadă și câțiva fulgi, iar dacă nu vor fi, vă asigurăm că buna dispoziție va fi creată pentru toți. Vă invităm pe toți să fiți parte a poveștii noastre. Să vă luați membrii familiei, copii, rudele, prietenii și să veniți cu toții aici, în Piața Vasile Lupu. Vă asigurăm că va fi o seară minunată, de poveste”, a mai spus ea.

Totodată, ea a spus că bradul de la Orhei va fi cel mai înalt pom de Crăciun din țară, având peste 24 de metri înălțime. Bradul este împodobit cu peste 1.200 de globuri de diferite dimensiuni și decorațiuni de circa 1200 de metri.

Menționăm că pe scenă vor evolua cunoscuții artiști precum Lia Taburcean și Minelli.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.