Președintele: Dacă sunt gata să facă coaliția Sandu-Plaha-Candu-Șor, să o facă! Dar se vor duce împreună la fund

Președintele Igor Dodon a venit cu un îndemn către liderii opoziției, Maia Sandu și Andrei Năstase, să fie atenți să nu cadă în plasa grupării Candu-Șor, altfel riscă să plece la fund împreună cu aceștia. Șeful statului susține că acest lucru se poate întâmpla dacă liderul PAS și cel al PPDA vor decide să facă o coaliție cu deputații lui Candu și Șor.

”Dacă ei sunt gata să facă coaliția Sandu-Plaha-Candu-Șor, să o facă! Dar se vor duce împreună la fund. Doamna Sandu, Andrei Năstase, vă luați o piatră la gât și vă duceți la fund? Vă puneți două ”ghire” (greutăți) pe picior, una e Șor și alta e Candu și vă vor trage la fundul mării”, a spus Dodon în timpul emisiunii ”Președintele răspunde”.

Șeful statului i-a invitat la discuții pe Sandu și Năstase în eventualitatea plecării a câțiva deputați din coaliția majoritară. Președintele a reiterat că, în asemenea situație, el pledează pentru desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate în aceiași zi cu scrutinul prezidențial, stabilit pentru data de 1 noiembrie 2020.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.