PPDA se arată dezamăgiți de prestația PAS

Fruntașii Platformei Demnitate și Adevăr se arată dezamăgiți de prestația PAS, care evită să semneze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu și lansează valuri de acuzații la adresa Maiei Sandu. Astfel, jurnalistul Nicolae Josan, activist al PPDA, îi reproșează direct Maiei Sandu lipsa din rândul protestatarilor din 2015.

“Am detectat-o cu greu pe una care parcă semăna cu Maia Sandu (ochi de „vultur bătrân” , grație și lui Igor Grosu care însoțea o doamnă, destul de camuflată cu o „șalincă” și ochelari de soare, probabil, stând parcă de pândă ca să vadă cum și de unde va bate vântul , și nu risca încă să iasă din „ilegalitate”. Probabil, nu era încă comanda „Urcați!”, pentru că „doamna cu șalincă și ochelari intunecați”, pur și simplu… a dispărut din mulțimea deșteptată și setoasă de libertate”, scrie Nicolae Josan, într-o postare pe Facebook.

În aceeași postare, Josan vorbește despre comportamentul “dubios” al Maiei Sandu, de-a lungul anilor.

“Eu, fiind un „câine bătrân”, trădat de tot felul de „ultra-patrioți”, pățitul și răs-pățitul tuturor baricadelor populare de la 1988 încoace, iată că atunci în 2015 mi s-a aprins primul „bec roșu” în privința acestei „doamne de fier” . Din păcate, suspiciunile și „ciudățeniile” au continuat. S-au aprins mai multe „becuri roșii”, azi ajungând să bat alarma împreună cu alți concetățeni, strigând: PĂZEA!”, conchide Josan.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.