Poze incendiare de la „negocierile” inițiate de blocul ACUM! Vezi cum Slusari încerca să convingă niște scaune goale că Năstase trebuie să fie speaker „măcar puțin”

Exponenţii PAS şi PPDA s-au arătat deranjaţi astăzi de faptul că deputaţii PSRM nu doresc să accepte varianta expusă de blocul ACUM privind partajarea funcţiilor în Parlament. Vicepreşedintele PPDA, Alexandru Slusari, a dat clar de înţeles că liderul formaţiunii îşi doreşte postul de speaker, pentru a avea o trambulină la alegerile locale din acest an, atunci când ar intenţiona să candideze pentru funcţia de primar de Chişinău, transmite stiridinmoldova.md cu referire la today.md.

„Eu consider că Năstase ar trebui să candideze pentru funcţia de primar, dar decizia va fi luată la nivelul ACUM. Nu este decizia lui, dar a blocului ACUM”, a declarat Alexandru Slusari.

Dorinţa lui Năstase de a ajunge preşedinte al Parlamentului a fost confirmată şi de vicepreşedintele PAS, Mihai Popşoi.

„Avem nevoie de funcţia de speaker, pentru a ne asigura controlul asupra procesului de deoligarhizare. După aia venim să discutăm”, a spus Popşoi.

Amintim că deputații socialiști au ignorat şi astăzi noua invitație la discuții din partea PAS și PPDA. Deputații Igor Munteanu, Mihai Popșoi, Alexandr Slusari, Chiril Moțpan și Igor Grosu au așteptat în zadar ca cineva din colegii lor din PSRM să vină să discute despre coaliție de guvernare.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.