Potrivit Maiei Sandu, “pentru dreptul de a se numi OM” au votat 36,16% din alegători, spune un jurnalist

Alegătorii care nu au optat pentru lidera PAS, Maia Sandu, în primul tur al alegerilor prezidențiale nu sunt catalogați drept oameni de către echipa sa de campanile. Jurnalistul roman Victor Nichituș presupune că această atitudine este aprobată de Maia Sandu.

“Echipa de campanie a candidatului Maia Sandu a lansat un slogan (de mulțumire) în care se arată că “pentru dreptul de a se numi OM” au votat 36,16% din participanții la vot. Nu știu dacă doamna Sandu a văzut, sau nu, conținutul acestui mesaj electoral. Dacă l-a văzut, și a acceptat plasarea lui în spațiul media, Maia Sandu tocmai a descalificat din condiția de om pe alegătorii care nu au votat cu domnia sa, adică 64% din participanții la vot”, scrie Victor Nichituș, într-o postare pe Facebook.

În aceeași postare, jurnalistul presupune că persoanele care nu o sorb din priviri pe Maia Sandu ar putea fi catalogate drept oi de staff-ul său electoral.

“Explic pe înțelesul tuturor – potrivit sloganului “dreptul de a se numi OM” îl au doar alegătorii candidatului Maia Sandu – noi aștilalții suntem oi? Ori saci de cartofi care se aruncă dintr-o căruță perdantă a unor candidați în căruța electorală a domniei sale”, conchide Victor Nichituș.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.