Politolog: Sandu și Năstase nu vor putea organiza proteste ample, lipsește substanța și motivul lor

Politologul Dionis Cenușă susține că, liderii Blocului ACUM au sugerat recent că vor să organizeze proteste în masă, tranmsite stiridinmoldova.md cu referire la tribuna.md.

După cum informează TRIBUNA, într-o postare pe o rețea de socializare, Dionis Cenușă a scris că, asemenea promisiuni sunt greu realizabile, „având în vedere că protestele post-electorale au fost mici și scurte, la fel ca și toate celelalte proteste organizate de PAS și Platforma DA in ultimii 2 ani”.

„Cum vrea să asigure Blocul ca oamenii vor ieși la proteste masive, care încă și să dureze în timp? Totul trebuie să pornească de la ceva, iar alegerile anticipate nu sună deloc ca motiv pentru a ieși la protest, ci mai degrabă invers. Deocamdată majoritatea presei cu acoperire națională spune ca Socialiștii, si/sau ACUM, împing țara spre anticipate. Alte opinii au o prezență slaba de tot. Cu sau fără anticipate, dar cetățenii caută schimbări și dinamică, mai mult decât acceptă stagnare cu sau fără certitudine”, a scris politologul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.