PAS și MAN în discuții pentru o coaliție politică – opinia lui Ian Lisnevschi

În cadrul emisiunii “Puterea a Patra”, Ian Lisnevschi a discutat despre o posibilă coaliție între Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și Mișcarea Alternativa Națională (MAN) și a făcut o previziune cu privire la evoluția Partidului Socialiștilor în opoziție.

“Partidul Socialiștilor a fost mult timp în opoziție și se află într-o situație critică”, susține politologul.

Ian Lisnevschi sugerează că pentru a reveni în forța politică, acesta ar avea nevoie de o schimbare semnificativă. În schimb, Partidul MAN, un partid mai nou, nu reprezintă o amenințare serioasă pe teritoriul țării, cu concentrația sa mai mare în Chișinău.

Lisnevschi susține că un factor care ar putea facilita o coaliție între PAS și MAN ar fi faptul că mulți susținători ai PAS au votat pentru candidatul MAN, Ion Ceban, în alegerile din Chișinău, deoarece ar fi mai apropiat de viziunea lor politică.

În ciuda diferențelor dintre partidele de opoziție, Ian Lisnevschi speră că acestea vor putea depăși divergențele și vor semna un acord pentru a colabora în favoarea intereselor țării. El exprimă îngrijorarea că politicienii uită adesea de sarcinile lor principale și sunt mai preocupați de imaginea lor și de rating-ul politic, neglijând binele populației și gestionarea eficientă a țării.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.