PAS promovează agenda Moscovei în Republica Moldova, terfelind parcursul european, a scris fiul lui Grigore Vieru

Călin Vieru, fiul poetului național Grigore Vieru, condamnă, într-o postare pe Facebook,  alianța PAS-PSRM. În opinia sa, PAS promovează agenda Moscovei în Republica Moldova, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

«Consider că asocierea partidului PAS cu PSRM nu este doar otrăvitoare pentru evoluția democrației în Republica Moldova, Rusia însăși fiind un stat în care nu există standarde democratice, ci devine și periculoasă, știind fiind faptul că emisarul Kozak este cel care și-a asumat cu de la sine putere federalizarea Republicii Moldova», se conține în postarea lui Călin Vieru.

Fiul regretatului poet mai spune că Maia Sandu a terfelit identitatea națională și parcursul european al Republicii Moldova sub pretextul unui așa numit „interes național”.

«Mai mult decât atât, prin această asociere sunt terfelite identitatea națională și parcursul european al Republicii Moldova sub pretextul unui așa numit „interes național”. Locul nostru ca popor este în Uniunea Europeană, alături de frații noștri români», conchide Călin Vieru.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.