PAS este de vină că Gheroghe Petic n-a ajuns deputat, a comunicat Năstase

Partidul Acţiune şi Solidaritate este de vină că fostul poliţist de frontiera Gherghe Petic, condamnat penal pentru viol, nu a ajuns deputat. Declaraţia aparţine liderului PPDA, Andrei Năstase, şi a fost făcută în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TV 8, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

„Năstase: Dacă ar fi fost doar partidul meu… Moderator: Să înţelegem că cealaltă parte nu a acceptat? Nastase: S-au făcut niște grupuri, niște comisii, care a luat o decizie în acest sens. Moderator: Nu a trecut comisia de integritate? Năstase: Vă rog, lucrurile s-au trecut deja”.

Gheorghe Petic a fost al 33-lea pe lista naţională a blocului format de PAS şi PPDA, la alegerile din 24 februarie. Petic a fost propus de Partidul Demnitate şi Adevăr, al cărui lider este Andrei Năstase.

Petic a fost arestat, în octombrie 2018, după ce o femeie din Ungheni s-a plâns că a fost violată de acesta în propriul apartament. Gheorghe Petic a mai fost învinuit şi de hărţuirea mai multor foste studente ale Colegiului Naţional de Grăniceri, unde bărbatul era profesor. Acesta a fost condamnat recent la 3 ani și jumătate de închisoare. Sentința este cu drept de atac.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.