Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Partidul Popular din Moldova îndeamnă cetățenii să participe la Adunarea „Moldova Europeană” - Știri din Moldova

Partidul Popular din Moldova îndeamnă cetățenii să participe la Adunarea „Moldova Europeană”

Partidul Popular din Republica Moldova îndeamnă susținătorii săi să participe la Adunarea „Moldova Europeană” din 21 mai, deoarece acest eveniment este o acțiune de susținere necondiționată a cursului european al țării noastre.

Din această perspectivă Adunarea „Moldova Europeană” trebuie să devină o acțiune de consolidare și mobilizare a societății în procesul de aderare a țării la UE, de aliniere plenară a Republicii Moldova la standardele europene.  Mai mult, PPRM consideră că această acțiune trebuie să devină punctul de pornire a unei ample campanii de informare în baza unor exemple concrete despre beneficiile apropierii de Uniunea Europeană, despre ce va aduce aderarea pentru fiecare cetățean, localitate, comunitate, etc. Pentru atingerea acestor obiective Partidul Popular este gata să se implice plenar într-un asemenea exercițiu, deoarece în programele și strategiile PPRM valorile europene, dezvoltarea social-economică, implementarea programelor educaționale, culturale, etc conform standardelor occidentale  sunt obiective cheie.

Sloganul PPRM – „Noi credem în Republica Moldova”, începând cu 21 mai, trebuie să devină sloganul fiecărui cetățean, indiferent de viziunile sale politice sau apartenență de partid,  pentru că a „CREDE în MOLDOVA”  înseamnă a respecta voința poporului, a oferi copiilor acces la studii gratuite și de calitate, înseamnă a crește, printr-o bună educație generații de buni specialiști, oameni de o cultură și de o moralitate înaltă, cetățeni devotați Republicii Moldova.

În condițiile zilei de astăzi, când suntem supuși mai multor riscuri, inclusiv de securitate, provocate de agresiunea contra Ucrainei, unitatea națională devine una crucială pentru Republica Moldova, deoarece, într-o societate democratică, guvernările se mai schimbă, dar linia directorie de dezvoltare a țării trebuie să rămână una constantă și ireversibilă.

Așa dar, pe 21 mai ne dăm întâlnire în Piața Marii Adunări Naționale ca să demonstrăm tuturor, dar în primul rând, nouă, că noi „CREDEM în MOLDOVA”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.