Partidul PAS se pregătește intens pentru alegerile locale, concentrându-se pe victorie

Potrivit politologului Ian Lisnevschi, Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) se află într-o poziție favorabilă în pregătirile pentru alegerile locale. PAS a demarat campania electorală cu mult timp înainte, nu doar în municipii, ci și în raioane, și a analizat atent situația, testând diverse metode, chiar și acolo unde nu au avut candidați proprii, transmite Politics.

Formațiunea tratează subiectul alegerilor locale cu seriozitate și dedicare, înțelegând importanța acestora pentru partidul aflat la guvernare. Candidatul PAS, Lilian Carp, a început deja campania electorală și colaborează strâns cu instituțiile administrative din Chișinău, la fel ca și în restul țării.

Partidul PAS înțelege că rezultatul alegerilor locale va influența puternic viitorul său politic, deoarece o înfrângere ar putea deschide calea către pierderea puterii, afectând ulterior și alegerile prezidențiale și parlamentare. Drept urmare, formațiunea nu va rata ocazia și va depune toate eforturile pentru a câștiga alegerile locale.În ciuda acestor pregătiri și a încrederii partidului, sondajele nepublicate indică în prezent o victorie clară a primarului în exercițiu al Chișinăului, Ion Ceban. În condiții normale și corecte, el ar avea șanse de câștig. Cu toate acestea, politologul Lisnevschi remarcă că experiența sa de optsprezece ani în consultanță politică a demonstrat că puține campanii electorale corespund normelor democratice și principiilor morale. Prin urmare, se poate presupune că suntem în fața unei competiții murdare și acerbe, iar campania va determina cel mai perseverent candidat.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.