Partidul comuniștilor consideră că singura soluție din criza politică internă sunt alegerile parlamentare anticipate

Partidul comuniștilor consideră că singura soluție din criza politică internă sunt alegerile parlamentare anticipate. Constatarea se conține într-un mesaj al Comitetului Central al PCRM, transmite stiridinmoldova.md cu referire la timpul.md.

”Comitetul Central al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova urmărește cu îngrijorare agravarea crizei politice din țară, care poate avea consecințe imprevizibile”, se arată într-un comunicat al PCRM. 
Comuniștii costată că dorința de răzbunare și frica de demascare au fost factorii care au condus la alianța dintre blocul ACUM și PSRM. 
”Toată țara a văzut foarte bine că alianța dintre PSRM și blocul ACUM nu a fost un rezultat al politicii consecvente a Partidului Socialiștilor, ci eșecul în negocierile dintre Dodon și Plahotniuc. Dar eșecul acestor negocieri a fost determinat nu doar de condițiile lui Dodon, dar și de indicațiile dure ale partenerilor și finanțatorilor săi externi”, constată comuniștii. 
În aceste condiții, comuniștii cred că soluția pentru această situație explozivă pot fi foar alegerile parlamentare anticipate. 

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.