Partidele Maiei Sandu, a lui Andrei Năstase, alături de Candu și PP Șor s-au opus ședinței Parlamentului, la care premierul a prezentat subiectele sociale

Partidele Maiei Sandu, a lui Andrei Năstase, alături de grupul Candu și fracțiunea Șor, au boicotat ședința Parlamentului, unde premierul Ion Chicu a prezentat asumarea de răspundere pe mai multe legi ce prevăd majorarea salariilor cadrelor medicale, acordarea suportului unic de 700 de lei pentru pensionari, majorarea fondului alocațiilor pentru agricultori, educație și întreprinderile mici și mijlocii.

Cvorumul ședinței a fost asigurat de deputații PSRM, PDM și cei independenți.

În timp ce premierul prezenta asumarea de răspundere, deputații PPDA și PAS au dat buzna în sala de ședințe și au încercat să obstrucționeze discursul șefului Guvernului. Aceștia au încercat să blocheze prezentarea premierului prin țipete și solicitări de a ține discursuri.

Amintim, președintele țării Igor Dodon a făcut, în această dimineață, un apel către deputații din PAS și PPDA să meargă în Parlament și să dea Guvernului posibilitatea să ajute financiar oamenii. Șeful statului a afirmat că acum pentru PAS și PPDA este ultima șansă să iasă din Alianța Haosului în care au fost atrase de Plahotniuc, Șor și Candu și să revină la nevoile oamenilor.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.