Partidele conduse de Maia Sandu și Andrei Nastase sunt formate din oameni plecați din PLDM

Partidele conduse de Maia Sandu și Andrei Nastase sunt formate, în mare parte, din foștii membri ai PLDM, formațiune vizată în furtul miliardului. O spune chiar Dorin Chirtoacă, noul partener al binomului PAS și PPDA. Declarația a fost făcută aseară, în cadrul emisiunii Important de la TVC 21.

Președintele PL, Dorin Chirtoacă, a fost întrebat de moderatorul emisiunii dacă partidul pe care îl conduce nu este deranjat de faptul că la alegerile parlamentare din februarie va face parte dintr-un bloc electoral cu PLDM, formațiunea, care s-a aflat la guvernare în timpul jafului din cele trei bănci. ”În PLDM au avut loc o serie de schimbări. Până la urmă,în PAS și PPDA sunt în mare parte persoane care au plecat din PLDM”, a răspuns Chirtoacă.

Recent și președintele liberal-democraților, TudorDeliu, a declarat că mulți membri ai PAS, chiar și conducerea partidului, suntfoști exponenți ai PLDM. Totodată Deliu s-a arătat deranjat de faptul că Maia Sandu fuge de trecutul său liberal-democrat.

Anterior liderul PAS, Maia Sandu, a recunoscut la un post de televiziune, că fostul ei șef de partid, Vlad Filat, a fost implicat în furtul miliardului. Sandu a declarat că jaful nu s-a putut produce fără implicarea premierului de atunci.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.