Declarația PACE imediat după închiderea secțiilor de votare din Republica Moldova (VIDEO)

Secretarul general partidului PACE (PAS), Nadejda Tatarciuc, face primele declarații de presă, imediat după închiderea secțiilor de votare din Republica Moldova.

„Dragi prieteni, am trecut împreună printr-o campanie electorală plină de intimidări, atacuri și presiuni, dar am făcut față, am câștigat respectul cetățenilor și i-am forțat pe oponenții noștri politici să țină cont de Partidul PACE. Nu le-au reușit nici provocările prin care să ne discrediteze.

Am fost fermi în a deconspira ilegalitățile celor care nu merită să ajungă la guvernare și care vor trebui să dea socoteală pentru toate fărădelegile comise și viitorul furat de la oameni. Cu toate acestea, am avut cea mai corectă campanie electorală, fapt confirmat și de rapoartele Promo-LEX.

Împreună cu dvs, vom urmări numărarea voturilor. Observatorii noștri din secțiile de votare vor asigura numărarea paralelă și vom ieși cu declarații după ce vom avea o imagine mai clară asupra rezultatelor scrutinului”, a spus secretarul general al Partidului PAC

La ora 21:00 s-au închis secțiile de votare pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova. De acum începe numărarea voturilor, în prezența observatorilor acreditați la alegeri. Potrivit datelor oferite de Comisia Electorală Centrală (CEC), prezența preliminară, la închiderea secțiilor de votare, a fost de 1.264.359 – circa 44.52%.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.