Orheiul perpetuează o frumoasă tradiție instituită de Ilan Șor: Piața Vasile Lupu – transformată într-un centru cultural-artistic în perioada sărbătorilor de iarnă

Din 13 decembrie, Piața Vasile Lupu din municipiul Orhei se va transforma, pentru 10 zile, într-un veritabil centru cultural și artistic. Ansambluri muzicale și tinere talente din raionul Orhei vor evolua în fiecare seară, începând cu ora 17:00, încântând publicul cu un repertoriu special, dedicat sărbătorilor de iarnă. Despre acest eveniment, primarul Orheiului, Tatiana Cociu, a anunțat în timpul unei emisii în direct pe rețelele de socializare.

“Vă invităm aici, în inima Orheiului, să vă bucurați de o atmosferă de sărbătoare și spectacole minunate. Am pregătit pentru Dumneavoastră un program artistic deosebit. Veți putea să dansați, să cântați și să vă bucurați de prestația artiștilor noștri”, a declarat Tatiana Cociu.

Primarul a subliniat că scopul acestui eveniment este de a consolida comunitatea și de a promova tradițiile și valorile culturale din municipiul și raionul Orhei.

“Datorită acestor spectacole, oferim posibilitatea locuitorilor și vizitatorilor municipiului Orhei să descopere tinere talente, iar artiștilor locali – să se bucure de recunoaștere și de apreciere”, a menționat Tatiana Cociu.

Tatiana Cociu a amintit că acest eveniment cultural-artistic, care a devenit o tradiție pentru municipiul Orhei, a fost inițiat de Centrul de Cultură “Andrei Suruceanu” în 2019.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.