OrheiLand și echipa lui Ilan Șor pregătesc surprize uimitoare: amenajarea celui mai mare parc de distracții din țară pentru sărbătorile de iarnă este în plină desfășurare. Ca de obicei, totul va fi gratuit pentru toți vizitatorii

OrheiLand se pregătește să devină destinația perfectă pentru distracție în sezonul de iarnă! Lucrările de amenajare a parcului de distracții pentru sărbători au început, iar organizatorii promit să aducă bucurie și magie în inimile vizitatorilor de toate vârstele.

Pentru a celebra sărbătorile de Crăciun, OrheiLand va fi decorat într-un mod spectaculos, cu luminițe strălucitoare și ornamente festive. Vizitatorii vor avea ocazia să se bucure de atmosfera magică a sărbătorilor în timp ce se plimbă prin parcul de distracții.

La fel, copiii și adulții se vor putea bucura de atracții pline de adrenalină, inclusiv noi, de exemplu vor fi instalate tobogane de iarnă, dintre care două spirale gigantice și unul pentru micuți cu săniuțe, diferite carusele și un brad spectaculos.

De asemenea, OrheiLand va găzdui și un patinoar, unicul din țară, unde vizitatorii vor putea să își încerce abilitățile de patinaj pe gheață.

Un aspect important de menționat este că toate aceste activități și atracții vor fi gratuite pentru public. Primarul ales, Tatiana Cociu, a declarat că este important să ofere comunității oportunitatea de a se bucura de momente fascinante într-un mediu sigur și prietenos.

„Copiii vor avea parte de clipe de neuitat, vor fi diferite atracții, inclusiv animatori și personaje de basm.Totodată, aici va fi amenajat cel mai mare patinoar din țară, care are o suprafață de circa 800 de metri, care va actia zilnic, iar totul va fi absolut gratuit. Inclusiv maturii vor putea să se bucure de sărbători în adevăratul sens al cuvântului. Va fi o atmosferă extraordinară. Echipa noastră face tot posibilul pentru asta”, a spus Tatiana Cociu.

Primarul în funcție al municipiului Orhei, Pavel Verejanu, susține că OrheiLand este un proiect important pentru dezvoltarea turismului în regiune și că echipa lui Ilan Șor se străduiește să ofere experiențe de neuitat pentru toți vizitatorii.

„Orheiul, precum și acest parc grandios de distracție este un adevărat centru cultural, modern și demn, unde se adună toată țara. Este o capitală în adevăratul sens al cuvântului. În acest an, continuăm tradiția lansată de domnul Ilan Șor, și îi mulțumesc pe această cale pentru ideea excepțională care a avută și susținerea privind construcția acestui parc grandios. Aici se vor aduna toată lumea iubitoare de tradiții și care vor să simtă spiritul adevăratelor sărbători. Vor urma multe, multe surprize, pe care le ținem încă în secret”, a declarat el.

Totodată, oaspeții vor fi întâmpinați chiar la intrarea în parcul de distracții de căsuța lui Moș Crăciun, decorată cu luminițe.

Așadar, pregătiți-vă să vă bucurați de un sezon de iarnă plin de distracție și surprize la OrheiLand, absolut gratuit! Veniți alături de familie și prieteni și creați amintiri de neuitat în acest parc de distracții nemaiîntâlnit în țară.

Cel mai mare parc de distracții din Moldova, OrheiLand, a fost inaugurat în data de 1 iunie 2018. Imediat, a devenit unul dintre cele mai populare proiecte lansate la inițiativa primarului orașului Orhei de atunci, Ilan Șor.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.