Organizația PDM din raionul Străşeni a anunțat plecarea din partid

Plecările din Partidul Democrat condus de Pavel Filip, continuă şi în ajun de alegeri parlamentare anticipate. Printr-un comunicat de presă, organizația PDM din raionul Străşeni, a anunțat plecarea din partid.

„Bună ziua, stimați reprezentanți ai mass-media, vă aducem la cunoștința Dvs, decizia noastră a 5 primari PDM, Greblești – Aliona Chircu, Rădeni – Petru Răbdău, Codreanca – Mihai Cotelea, Gălești – Budu Nicolae, Pănășești – Valeriu Bujoreanu și a consilierului raional – Alexandru Trohin de a părăsi rîndurile Partidilui Democrat din Moldova.”, se mai spune în comunicat.

DOC// Democrații din satul lui Pavel Filip împreună cu cei din Străşeni, au părăsit PDM

Scandal în PDM a fost şi la crearea listei pentru candidații pentru funcția de deputat. Atunci, nemulțumiți de cum conducerea PDM a format lista, mai multe organizații teritoriale au amenințat cu plecarea din partid. Democrații cereau plecarea din fruntea partidului a preşedintelui Pavel Filip, dar şi a Secretarului General Alexandru Jizdan şi vicepreşedintelui Monica Babuc.

„Pleacă ei, sau plecăm noi”, ar fi spus preşedinții mai multor organizații teritoriale ale PDM la una din şedințe.

Sinteza.ORG aminteşte că satul Pănăşeşti este localitatea de baştină a liderului PDM, Pavel Filip. Anterior din PDM au plecat şi alți membri de partid care s-au arătat nemulțumiți de felul în care Pavel Filip conduce partidul.



Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.