Olga Cebotari și Claus Neukirch au efectuat un schimb de opinii pentru reglementarea transnistreană

Viceprim-ministra pentru Reintegrare, Olga Cebotari, a exprimat sincere mulțumiri șefului Misiunii OSCE, Claus Neukirch, pentru deschiderea manifestată și suportul acordat, informează SubiectulZilei.MD cu referire la Biroul Politici de Reintegrare.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au avut un schimb de opinii referitor la prioritățile curente în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană și în realizarea eficientă a politicilor de reintegrare a țării.

De asemenea, Olga Cebotari și Claus Neukirch au efectuat un schimb de opinii cu privire la şedinţa de lucru a reprezentanţilor politici în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană din partea Chişinăului şi Tiraspolului din 20 ianuarie curent și impactul acesteia întru stimularea realizării angajamentelor convenite în așa-numitul pachet Berlin+.

Totodată, în cadrul întrevederii au fost discutate și alte subiecte de actualitate reflectate în agendă de negocieri pentru reglementarea transnistreană, precum și soluțiile care pot fi identificate pentru apropierea celor două maluri ale Nistrului.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.