Odințov critică candidații pentru primăria Chișinău pentru că merg în campanie fără program

Locuitorii Capitalei au obosit de lupte politice și vor la cârma primăriei o persoană care să aibă un program concret de modernizare a orașului. De această părere este consilierul municipal Alexandru Odințov, într-un articol publicat de portalul oficial.md.

«Am hotărât că voi vota program – am obosit de lupte în Chișinău. Vreau lucruri simple. Vreau oraș curat. Fără mirosuri. Vreau transport modern, circulă după program. Vreau să văd drumuri și trotuare bune. Vreau tinerii să meargă să lucreze în grădinițe, scoli și spitale – să aibă salarii bune acolo. Vreau tinerii să primească loturi de pământ și sa-și construiască case. Și primăria să-i ajute. Vreau parcuri pline de copii»

Odințov mai scrie că nu prea există candidați care cunosc problemele Chișinăului și le pot aranja într-un program. Acesta a evidențiat, totuși doi jucători, programele cărora merită a fi luate în seamă.

 «Până ce avem de ales dintre doi jucători – Ion Ceban și Victor Chironda. Programul lui Victor Chironda e încă plin de goluri, dar tânărul învață. Poate vor învăța de la el și ceilalți competitori mai vârstnici. Vârstnicii din campanie se laudă cu succese și realizări în trecut. Ăștia dacă ajung în primărie se apucă de improvizat. Vor face ce le trece prin cap, apoi vor încerca să ne convingă că noi avem nevoie de ceea ce fac ei», conchide Odințov.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.