O porțiune de trotuar de pe str.Kiev din capitală, a intrat în reparație

O porţiune din trotuarul de pe str. Kiev, care necesita reparaţie capitală a intrat în reparație. Potrivit primarului Ion Ceban, lucrările sunt efectuate de către un agent economic.

Edilul afirmă că în loc asfaltul care este plasat, se aplică pavaj. „Astfel de propuneri au venit din partea mai multor agenți economici, care vor să se implice”, mai punctează edilul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Totodată, în sectorul Rîșcani, sunt în toi lucrările de reparație capitală a pasajului subteran de pe str. A Russo, 2/1. Astăzi sunt reabilitate scările dinspre str. Kiev, după ce anterior au fost curățați pereţii.

Ceban spune că continuare vor fi reabilitaţi pereţii cu material antivandal, va fi aplicată pardoseala, vor fi instalate copertinele la intrările în pasaj, va fi montat în interior un sistem de iluminat şi vor fi amenajate rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Primarul general a subliniat că în paralel, sunt desfăşurate lucrări de reparaţie a trotuarului de pe bulevardul Moscova, pe ambele părți.

„Actualmente se lucrează în perimetrul str. A. Russo şi str. M. Costin. Reabilitarea integrală a trotuarului de pe bd. Moscova este preconizată de a fi încheiată la sfârșitul verii”, a conchis acesta.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.