O minoră de 14 ani din Cahul, găsită intoxicată cu medicamente

O minoră de 14 ani din Cahul ar fi fost găsită în apartamentul unde locuia, intoxicată cu medicamente. Mama copilei a chemat poliția, deoarece nu putea intra în locuință și presupunea că fiica ei s-a încuiat în interior, transmite stiridinmoldova.md.

Ofițerul de presă de la IP Cahul, Cristina Ciobanu, a declarat că în seara zilei de 30 septembrie, în urma unei înștiințări telefonice în care o mama comunica că fiica sa în vârstă de 14 ani, ar fi plecat dimineața la școala și nu s-a mai întors. La fața locului a mers imediat grupul operativ al IP Cahul, aceștia au fost informați că persoana nu poate intra în casă din cauza faptului că i-ar fi lăsat cheia fiicei sale.

Echipajul 112 a decis că e nevoie de verificat interiorul apartamentului pentru a exclude faptul ca minora ar fi în interior. Polițiștii au intrat pe geam în apartament, iar presupunerile lor s-au adeverit. Victima fiind depistată în stare de inconștiență, astfel a fost apelat serviciul de urgență pentru acordarea ajutorului medical, diagnoza preliminare intoxicație cu medicamente.

Aceasta a fost transportată de urgența la IMSP Cahul. Astfel reacționarea promtă a angajaților IP Cahul a contribuit la salvarea acesteia.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.