O Femeie a fost atacată de o caracatiță pe care încerca să o mănânce de vie

O „vloggeriță” din China a făcut un live pe internet în timp ce încerca să mănânce de vie o caracatiță. Lucrurile nu au mers deloc planului tinerei, care a fost atacată de animalul pe care încerca să-l devoreze, scrie The Independent, transmite stiridinmoldova.md.

Tânăra din China este cunoscută în mediul online drept „seaside girl Little Seven”. Femeia poate fi văzută țipând și plângând în timp ce încerca să îndepărteze de pe fața caracatița. De asemenea, poate fi auzită în timp ce spune „dureros”.

Deși nu a fost grav rănită în incident, tânăra s-a ales cu o rană care sângera, la nivelul obrazului.

„Fața mea este desfigurată”, le-a spus aceasta celor care priveau live-ul, cărora le-a promis că va încerca să mănânce animalul într-un stream viitor.

Video-ul de 50 de secunde a fost postat pe platforma Kuaishou, celebră în China. Tânăra postează aici mereu clipuri în care se joacă sau mănâncă creaturi marine.

Clipul s-a viralizat rapid, iar numele tinerei a devenit faimos pe platforme de socializare precum Weibo. O variantă a clipului, postată de Twitter, a fost văzută de aproape 1.000.000 de ori.

Tânăra a fost aspru criticată în mediul online pentru gestul său. Chiar și așa, practica de a mânca animale marine de vii este comună în multe părți din lume, inclusiv China.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.