O echipă solidară și puternică: cea de-a treia etapă a forumului organizațiilor primare ale partidului „ȘOR” a avut loc la Chișinău

Cea de-a treia etapă a forumului organizațiilor primare ale partidului politic „ȘOR”, care a avut loc la Chișinău, s-a încheiat cu succes, consemnând un pas important în direcția consolidării și coordonării eforturilor politice la nivel local.

Evenimentul a fost marcat de o participare masivă a liderilor din teritoriu – sute de delegați din raioanele Cimișlia, Cantemir, Cahul, Basarabeasca, Rezina, Șoldănești, Criuleni, Dubăsari și Leova au venit la forum pentru a-și reconfirma devotamentul față de formațiunea „ȘOR”.

Ei au adus în discuție problemele cu care se confruntă comunitățile lor, subliniind importanța identificării și aplicării soluțiilor eficiente.

În cadrul forumului, au fost trasate planuri concrete pentru anul curent și stabilite strategiile, direcționate spre satisfacerea nevoilor cetățenilor. Fiecare lider a avut ocazia să-și exprime viziunea și să contribuie la construirea unei platforme politice și mai puternice, și mai orientate spre nevoile reale ale oamenilor.

Liderul partidului politic „ȘOR” s-a adresat delegaților cu un mesaj de unitate și solidaritate, prin intermediul unei platforme video. Ilan Șor a vorbit despre o muncă comună pentru binele țării.

„Sunt nespus de mândru de echipa noastră, rândurile căreia cresc de la o zi la alta. Avem o voință și o determinare nesecată de a schimba lucrurile în bine în țara noastră dragă. Sunt convins că împreună le vom reuși pe toate și vom înfrunta toate obstacolele, care ne stau în cale. Împreună suntem de neînvins!”, a subliniat Ilan Șor.

Politicianul a remarcat că anume liderii din teritoriu joacă un rol cheie în menținerea unui dialog constant și eficient cu cetățenii la nivel local.

Primele două etape ale forumului s-au desfășurat la Chișinău, în weekendurile precedente. Întâlnirile de acest fel au drept scop împărtășirea experienței între liderii organizațiilor primare.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.