Novac i-a amintit lui Tauber: Șor nu este lider, ci un hoț ordinar. Nu încurcați hoții cu liderii

Deputatul PSRM, Grigore Novac, i-a amintit astăzi în ședința Parlamentului membrului fracțiunii Șor, Marina Tauber, că este unul dintre figuranții în dosarul fraudei bancare, alături de ”hoțul ordinar” Ilan Șor. Novac i-a atras atenția lui Tauber că încă nu stă în celulă, deoarece  procurorul nu a reușit să ajungă la ea. Replica a venit după ce Tauber a afirmat că ”socialiștii au fost finanțați de liderul nostru Ilan Șor”.

”Șor nu este lider, ci un hoț ordinar. Nu încurcați hoții cu liderii. Acest hoț a spus mai multe, că a finanțat PAS-ul și pe mulți alții care sunt astăzi în politicul moldovenesc. Doamna Tauber, dumneavoastră vorbiți și faceți atâta gălăgie de parcă credeți că spuneți ceva important. Faptul că, inclusiv dumneavoastră, care figurați în rapoartele Kroll, sunteți în această sală, aceasta se întâmplă datorită faptului că procurorul nu a dovedit să ajungă la dumneavoastră. Eu cred că va ajunge și la dumneavoastră și veți sta într-o celulă, unde vă vor pune un scăunel nu atât de moale ca aici, dar mai tărișor cu care vă veți deprinde mulți ani înainte”, a declarat Novac.

Socialistul a menționat că toate aceste acuzații se aduc deoarece ancheta în furtul miliardului avansează, iar cetățenii vor afla în curând adevărul.

”Ancheta avansează, noi vom sta tot aici, în furtul miliardului unde este implicat hoțul Șor și Plahotniuc. Să știți că până la urmă se va afla adevărul”, a spus Novac.

În septembrie 2019, Parlamentul a votat pentru ridicarea imunității deputaților din fracțiunea Șor,  Marina Tauber și Reghina Apostolova. Procurorul general interimar a venit la tribuna Legislativului și a solicitat acest fapt în cadrul dosarului fraudei bancare.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.