Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Novac a constat faptul că, în cadrul dezbaterilor electorale, Năstase a fost agresiv și minciunos - Știri din Moldova

Novac a constat faptul că, în cadrul dezbaterilor electorale, Năstase a fost agresiv și minciunos

Deputatul PSRM Grigore Novac scrie, într-o postare pe blogul său, că a privit cu mult interes dezbaterile de la TVR Moldova între Ion Ceban și Andrei Năstase. Novac constată, cu regret, că, deşi toţi au aşteptat ca Năstase să se maturizeze și să devină un politician responsabil, acest lucru nu s-a întâmplat, transmite stiridinmoldova.md cu referire la novac.md.

„De peste 4 luni suntem colegi în coaliția de guvernare cu blocul ACUM, inclusiv și cu Andrei. Noi l-am votat în funcția de vicepremier și ministru de interne. În acest mod am demonstrat respect atât față de dânsul personal, cât și față de oamenii care l-au votat. Așa înțelegem noi principiile democratice”, a scris Grigore Novac.

Deputatul socialist a mai constatat că, în cadrul dezbaterilor electorale, liderul PPDA a fost agresiv și minciunos. Novac susţine că doar oamenii slabi recurg la minciuni, și doar politicienii slabi și înguști la judecată se radicalizează și îi radicalizează pe alții.

„Am impresia că dl Năstase e un micro Plahotniuc. „Micro” pentru că are același caracter și aceleași scopuri egoiste – dar capacitați intelectuale mult mai puține”, a mai scris Grigore Novac

În acelaşi articol, deputatul socialist îi cere lui Andrei Năstase să recunoască că nu cunoaște problemele Chișinăului, nu cunoaște cifrele și nu cunoaște cum lucrează primăria și consiliul municipal. De asemenea, Novac îi sugerează lui Năstase să nu amăgească oamenii cu istoriile de succes a orașelor mari din România.

„Nu știți nimic de așa etape precum colectarea de date. Prioritizare. Elaborare studiu de fezabilitate. Estimare costuri. Elaborare modele financiare. Identificare surse de finanțare eligibile. Elaborare ToR”, a mai scris Grigore Novac.

Deputatul socialist mai spune că nu crede pe Năstase are inteligența să negocieze cu membrii Consiliului Municipal şi să-i convingă ce este prioritar pentru Capitală.

„Dar termenul Respect e neînțeles pentru dl Năstase. Sunteți îngâmfat și leneș. Când nu cunoașteți ceva vă supărați și atacați oponentul. Sunt sigur că vă veți certa cu consilierii, inclusiv cu cei din ACUM. Sunt sigur că veți transforma primăria în câmp de război”, mai scrie Novac.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.