Nici pe vremea lui Plahotniuc nu a fost așa de greu? Declarația Angelei Gonța, în urma scandalului legat de TV8

Jurnalista Angela Gonța, colega Nataliei Morari, a venit cu o reacție după plecarea celei din urmă de la TV8. Fosta soție a lui Vlad Filat a vorbit despre impotanța Nataliei pentru TV8, despre alegerile dificile din viață și despre criza prin care trece postul de televiziune la care activează.

„Apariția Tv8 nu ar fi fost posibilă fără Natalia Morari. Efortul, munca, implicarea și Dedicația ei nu pot fi contestate de nimeni.
De asta când spui Natalia Morari, spui Tv8.
Natalia a luat o decizie personală. Multora dintre noi viata le oferă alegeri grele. Iar când esti persoana publica viata ta personală devine subiect de discuție. Pentru mulți, acesta este singurul argument de a anula toate meritele profesionale obținute.
Ca jurnalist care a participat la crearea tv8 din prima zi înțeleg ca instituția se confrunta cu o criza. Probabil cu cea mai puternica criza din cei patru ani care au fost incredibili de grei.
Sincer, ne doare fiecare comentariu. Bine argumentat sau spus cu ura si cu multă satisfacție. Unii colegi de breasla pur și simplu radiază! Stiind ca lovind in Natalia, lovesc in cei peste 100 de oameni care lucrează la tv8 și care nu au nicio legătura cu alegerea personală a Nataliei.
Tv8 știe ce are de făcut. Ne vom continua munca. Și vom demonstra prin fiecare știre, emisiune ca tv8 este fidel principiilor si valorilor care l-au consacrat.
Multumim tutor celor ne sunt alături!”, a scris Angela Gonța pe pagina sa de Facebook.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.