Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Nepoata Prințesei Diana are un iubit mai în vârstă ca tatăl ei - Știri din Moldova

Nepoata Prințesei Diana are un iubit mai în vârstă ca tatăl ei

La 60 de ani, Lewis, nu degeaba poreclit „vulpea argintie” de cei de la Daily Mail, trimitere la părul lui cărunt, pare mai degrabă bunicul decât iubitul frumoasei Kitty Spencer – și totuși, dragostea nu ține cont de nimic când se aprinde scânteia pasiunii, transmite stiridinmoldova.md.

Deși între ei este o diferență de 32 de ani, iar magnatul din sectorul de retail este mai în vârstă cu șase ani chiar și decât tatăl ei, Charles Spencer (54 de ani), cei doi formează un cuplu, scrie ziarul britanic care a publicat și dovada: o imagine făcută în timp ce părăseau hotelul din New York care a găzduit petrecerea dată de Meghan Markle înainte de a naște. Michael Lewis este surprins în prim-plan, îmbrăcat cu pantaloni albaștri, un sacou indigo și cu o cămașă albă, în timp ce ține în mâna dreaptă telefonul mobil, îndreptându-se spre taxiul care îl aștepta la ieșire. La câțiva pași în urma lui, îmbrăcată într-un costum negru și cu un top de aceeași culoare pe sub sacou, Lady Kitty tocmai ieșea pe ușă, privind în jos.

Potrivit Daily Mail, aceasta e prima imagine în care Kitty Spencer și Michael Lewis apar împreună. În august anul trecut, The Mail on Sunday a anunțat pentru prima oară că nepoata Prințesei Diana are o relație cu proprietarul rețelei de magazine Whistles.

Cei doi au păstrat, însă, secretul total asupra acestui subiect și au evitat să se afișeze împreună, având grijă mereu să sosească și să plece separat la evenimentele la care participau. De data aceasta, când au ieșit din hotelul newyorkez, Kitty l-a urmat în drumul spre taxi și au urcat împreună în mașină. „Când au plecat, Michael tocmai ieșise pe ușă, iar Kitty era înăuntru. Când Michael a băzut Uber-ul, a ieșit și Kitty. Amândoi au ținut capul în jos și au mers în grabă spre mașină”, a povestit un martor.

Poreclită de presă „nepoata petrecăreață” pentru aparițiile sale periodice la petrecerile din Londra și pentru că postează pe rețelele de socializare imagini din cluburile de noapte, Lady Kitty nu este la prima dragoste cu un bărbat mai în vârstă: modelul englez a mai avut o relație de patru ani cu magnatul Niccolo Barattieri di San Pietro, în vârstă de 48 de ani.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.