Negru: ACUM a demonstrat că promisiunile și jurămintele lor sunt pleavă, nu contează chiar deloc, că ceea ce numește azi negru, mâne va fi alb sau viceversa

Blocul ACUM și liderii lor, care s-au aliat cu socialiștii, au mințit poporul și și-au încălcat promisiunile doar pentru a se alege cu funcții. De asemenea, sugerează editorialistul Nicolae Negru, într-o analiză privind situația politică din țară, Maia Sandu nu este independentă și ia decizii dictate din exterior, transmite stiridinmoldova.md cu referire la timpul.md.

Potrivit lui Negru, Blocul ACUM a demonstrat că “promisiunile și jurămintele lor sunt pleavă, nu contează chiar deloc, că ceea ce numește azi negru, mâne va fi alb sau viceversa, că morala, principiile pot fi ușor date la o parte, călcate în picioare, că scopul scuză mijloacele, că dacă există un interes, te îmbrățișezi și cu un torționar, și cu un hoț, și cu un Dodon. E suficient să primești un mesaj de la Berlin: „Frau Maia, invitați-i pe socialiști la negocieri”, „Frau Maia, mai invitați-i o dată și nu uitați să declarați că o votați pe Zinaida Greceanîi”, „Frau Maia, mergeți la întâlnirea cu Kozak, nu e bine să refuzați, nu e matur”, „Frau Maia, mai așteptați, socialiștii vor veni….” – și totul se inversează!?, se întreabă Negru.
În material se mai spune că Plahotniuc a ieșit ca un patriot din negocierea riscantă cu Rusia, iar Dodon ca un trădător ordinar.
 

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.