Năstase şi Sandu din nou au încălcat propriile promisiuni, nu au mai ieşit la presă ca să explice ce au discutat cu socialiştii

MAIA SANDU: „Aceste discuții pot avea loc doar în prezența presei, pentru ca toată lumea să audă și să vadă ce se întâmplă la aceste discuții”, transmite stiridinmoldova.md cu referire la publika.md.

ANDREI NĂSTASE: „Am fost și vom rămâne transparenți și pentru cei de la Publika și pentru cei de la Prime și pentru toată lumea”.

Aceste declaraţii au fost făcute azi dimineaţă de către cei doi lideri ai blocului politic ACUM. Peste câteva ore, Andrei Năstase şi Maia Sandu din nou au încălcat propriile promisiuni. După o şedinţă scurtă cu PSRM, care a avut loc la prânz, reprezentanţii PAS – PPDA nu au mai ieşit la presă ca să explice ce au discutat cu socialiştii.

Jurnaliştii au aflat de la Zinaida Greceanîi că negocierile au eşuat, deoarece blocul ACUM nu acceptă cerinţele socialiştilor pentru a crea o majoritate parlamentară. Mai exact, membrii binomului PAS – PPDA insistă ca funcţiile de premier şi speaker să le revină lor. Asta chiar dacă anterior, Maia Sandu şi Andrei Năstase declarau că ei nu îşi doresc funcţii.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.