Năstase încearcă să compromită imaginea lui Ceban

Pseudo-investigațiile dubioase, tirajate de unele instituţii media, a căror ţintă este favoritul campaniei pentru alegerile primarului de Chişinău, Ion Ceban, arată că oponentul său Andrei Năstase este disperat şi se teme că va pierde scrutinul, transmite breakingnews.md cu referire la Politics.MD.

„Liderul PPDA Andrei Năstase simte că ar putea pierde în turul doi al alegerilor pentru Primăria Capitalei şi recurge la manipulări ieftine. Astfel, mai multe instituții media au primit pe mail, de la adrese dubioase, niște pseudo-investigații, a căror ţintă este favoritul campaniei, Ion Ceban. La mijloc este o mostră de reavoinţă, în condiţiile în care investigația anonimă este trimisă de pe adrese ciudate, atunci când aşa-zisa investigație nu atrage după sine niciun pericol”, scrie portalul Politics.

În opinia jurnaliştilor, dubios este şi faptul că materialul se distribuie instituțiilor media cu doar câteva zile înainte de data votului, iar scopul autorilor este ca măcar câteva din instituțiile de presă să înghită nada.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.