Naomi Osaka a semnat cu Nike, deși Adidas i-a propus un contract imens

Naomi Osaka (1 WTA) a semnat un contract cu Nike, deși se vehicula că își va prelungi înțelegerea cu vechiul sponsor tehnic, Adidas, transmite stiridinmoldova.md.

Alegerea jucătoarei din Japonia este cu atât mai surprinzătoare cu cât, în spațiul public, au apărut informații conform cărora cei de la Adidas vor să îi ofere un contract colosal: 10 milioane de dolari, ceea ce ar fi însemnat că Osaka ar fi devenit cea mai bine plătită sportivă din istoria brand-ului.

„Sunt mândră că am devenit membră a familiei Nike”, a fost prima reacție a numărului 1 WTA.

Simona Halep a semnat și ea cu Nike, la începutul lui 2018, și câștigă două milioane de euro pe an de la sponsorul tehnic.

Naomi Osaka – Adidas | O colaborare perfectă

Sportiva niponă a câştigat US Open, după o finală cu Serena Williams, iar apoi s-a impus şi la Australian Open. Dincolo de rezultatele fantastice, Naomi este un adevărat om de show. Extrem de expansivă la conferinţele de presă şi în general în spaţiul public, jucătoarea care ocupă locul 1 WTA a dus spectacolul şi pe teren.

Potrivit baseline.tennis.com, firma de echipament sportiv i-a propus o înţelegere în valoare de 10 milioane de dolari/pe an. Dacă se ajungea la un acord, Naomi Osaka devenea cea mai bine plătită sportivă din istoria brandului. În nicio altă femeie, indiferent de disciplină, Adidas nu intenționa să investească atât de mult. În acest context, deși nu se cunoaște suma, este de așteptat ca termenii financiari propuși de Nike să fie supoeriori celor avansați de Adidas.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.